• Atenció al client
  • 606 524 858

Tala de xiprer en alçada, som taladors de xiprers

Tala de xiprers a Barcelona Girona i Tarragona

Tala de xiprer Barcelona, Girona i Tarragona

Tala de xiprer Barcelona, Girona i Tarragona

Realitzem treballs de tala de xiprers en alçada, els objectius de les tales de xiprer són diversos, les principals funcions son per seguretat, per arbre caigut o amb perill de caure, realitzem tales de xiprer a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant técniques de trepa i grúes.

Telèfon tala de xiprers +34 645 489 061

 

Tècniques de tala de xiprer 

 

La tècnica de tala de xiprers en realitat no difereix de les tales de seguretat en què la tala de l'arbre es realitza tallant les branques de dalt a baix.

Les tales de xiprers les realitzem durant emergencies per temporals de vent, realitzant tales en alçada per descarregar pes de branques altes, tallant primer branques gruixudes. Realitzem tala de xiprer a Barcelona provincia.

Servei 24 hores per tales de seguretat de xiprers


La tala de xiprer per seguretat o perill de caiguda es un servei de 24 hores, uns treballs de emergencia on el temps es determinant pel exit de la tala sense incidents majors.; tallar de a dalt a baix fen descarregues de branques i trossos de troncs per parts. Davant una inclinació repentina d'un xiprer hem de actuar en el menys temps posible.

Les tales de xiprers han de començar per netejar les branques baixes mortes o trencades i pujant fins la la copa del xiprer, desde on tallarem branques i descarregant.

La tala d'un xiprer exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres taladors sobre l'elecció del ángle i direcció de caiguda de les branques i troncs  durant la tala del xiprer.

 

Tala de ciprés en Barcelona, taladores de cipreses

 

Tala de seguretat de xiprers


Les tales de seguretat de xiprers començen per les branques inferiors, pujant fins la copa del xiprer, podes de descárrega de les branques més gruixudes de la copa del xiprer, a través de la poda de branques trencades o partides. Tallada la copa del xiprer es fa la descárrega del troços del tronc tallats a mesura que anem baixant.

 

Eines i instruments de tala d'arbres


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per tales en alçada. Grúes i equips per a la tala i poda de xiprers en alçada. La intensitat de la tala és el percentatge de matèria verda i situació del xiprer, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes depenent de la posició relativa de l'arbre i la densitat de la massa verda del xiprer.

 

Especies de xiprer que podem trobar a Barcelona i el área metropolitana

 

Les diferents espècies de xiprers que podem trobar al llarg de l'Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, varietats autòctones i introduïts, amb diferencies i característiques propies que continuació detallem:

 

Xiprer | Cupressus sempervirens


Del llatí: cupressus = xipreri sempervirens = que sempre és verd.


El xiprer es d'origen de l'Orient Mitjà de la regió mediterrània oriental, molt abundant a les illes del mar Egeu. Des de fa milers d'anys s'ha estès i cultivat per tota a regió mediterrània.  

Arbre cultivat com a arbre ornamental, sempre defugint el fred, és l'arbre tradicional de villes romanes, esglesies, cementiris, etcétera.  

FLORACIÓ: març - abril (abans en els anys d'hiverns suaus)
FRUCTIFICACIÓ: les llavors maduren dins les pinyes a l'any següent de la floració  

El xiprer es un arbre perennifoli de fins a 30 metres d'alçària, de tronc molt dret i capçada estreta i molt llarga formada per branques ascendents molt acostades al tronc. Escorça grisa clivellada de dalt a baix. Hi ha moltes varietats d'aquest arbre amb capçades més amples i altres trets diferencials.

Les fulles del xiprer son molt petites, reduïdes a petites esquames de cosa de 1mm, de color verd fosc, arrodonides, acostades a les branques i disposades com les teules d'una teulada. Si es freguen amb els dits desprenen una forta olor resinosa. Com passa amb arbres d'aquesta mateixa família els arbres molt joves tenen les fulles triangulars obertes i punxents.

Les flors del xiprer son unisexuals, les masculines en cons en forma d'ou de 4 a 8 mm, molt nombroses i a l'extrem de les branques, les femenines en cons més arrodonits que, un cop les flors fecundades, s'endureixen i formen les pinyes. Les unes i les altres, en un mateix arbre (monoic).

El xiprer No fa fruits sinó les llavors disposades dins una pinya de 25 a 40 mm, que porta les llavors aixafades i amb una ala estreta, de 6 a 20 a sota de cada esquama.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com