• Atenció al client
  • 606 524 858

Tala de palmera en alçada, som taladors de palmeres

Tala de palmeres a Barcelona Girona i Tarragona

Tala de palmeres en alçada

Tala de palmeres en alçada

Realitzem treballs de tala en alçada de palmeres, els objectius de les tales de palmeres son principalment funcions son per seguretat, arbre caigut o amb perill de caure, realitzem tales de palmeres en Barcelona provincia, serveis de tala de palmera mitjançant técniques de trepa o grúes.

Telèfon tala de palmeres +34 645 489 061


Tècniques de tala de palmera en alçada

 

La tècnica de tala de palmeres en realitat no difereix de les tales de seguretat en què la tala de la palmera es realitza tallant les branques de baix a dalt.

Servei 24 hores per tales de seguretat de palmeres, tala de palmera per perill de caiguda es un servei de 24 hores, uns treballs de emergencia on el temps es determinant pel exit de la tala sense incidents majors.; tallar de a baix a dalt fen descarregues de branques i trossos de tronc per parts. Davant una inclinació repentina d'una palmera hem d'actuar en el menys temps posible.

Les tales de palmeres han de començar per netejar les branques baixes mortes i pujant fins la la copa de la palmera, desde on tallarem branques i descarregant.

La tala d'una palmera exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres taladors sobre l'elecció del ángle i direcció de caiguda de les branques i troncs durant la tala de la palmera.

 

Tala de palmera en altura, tala de palmeres a Barcelona

 

Tala de seguretat de palmeres


Les tales de seguretat de palmeres començen per les branques inferiors, pujant fins la copa de la palmera, podes de descárrega de les branques fins arribar a la copa de la balona, tallant les branques més inferiors. Tallada la balona es fa la descárrega del troços del tronc i balona tallats a mesura que anem baixant.

 

Eines i instruments de tala de palmera


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per tales en alçada. Grúes i equips per a la tala i poda de palmeres en alçada. La intensitat de la tala és el percentatge de matèria verda i situació de la palmera, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes depenent de la posició relativa de la palmera i la densitat de la massa verda del pi .

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com