• Atenció al client
  • 606 524 858

Tala d'olivera, som taladors d'oliveras

Talar olivera a Barcelona

Tala d'olivera

Tala d'olivera

Realitzem treballs de tala d'olivera, els objectius de les tales d'oliveres són diversos, les principals funcions són per fructificació de l'oliva, per seguretat i poda ornamental, vam realitzar tales d'olivera a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant tècniques de trepa i plataformes elevadores.

Telèfon tala d'oliveres +34 645 489 061


Técnicas de tala de l'olivera

 

La tècnica de tala d'oliveres en realitat no difereix de les tales de seguretat en què la tala d'l'arbre es realitza tallant les branques de dalt a baix.

Les tales d'oliveres les realitzem durant emergències per temporals de vent, realitzant tales en alçada per descarregar pes de branques altes, tallant primer branques gruixudes. Realitzem tala d'olivera a Barcelona província.

 

Servei 24 hores per tales de seguretat d'oliveres

 

La tala d'olivera per la mort de la mateixa és un servei de 24 hores si és una tala de seguretat amb risc de caure, uns treballs d'emergència on el temps és determinant per èxit de la tala sense incidents majors; tallar de dalt a baix fent descàrregues de branques i trossos de troncs per parts. Davant d'una inclinació sobtada d'una olivera hem d'actuar en el menor temps possible.

Les tales d'oliveres han de començar per netejar les branques baixes mortes i pujant fins a la la copa de l'olivera, des d'on tallarem branques i descarregant.

La tala d'una olivera exigeix ​​instruccions precises per part dels nostres talladors sobre l'elecció de l'angle i direcció de caiguda de les branques i troncs durant la tala d'l'olivera.

  

Tala de seguretat d'oliveres


Les tales de seguretat d'oliveres comencen per les branques inferiors, pujant fins a la copa de l'olivera, podes de descàrrega de les branques més gruixudes de la copa d'l'olivera, a través de la poda de branques més interiors. Tallada la copa de l'olivera es fa la descàrrega de l'trossos de el tronc tallats a mesura que anem baixant.

 

Eines i instruments de tala d'arbres


Utilitzem instruments com destrals, falçs, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària forestal i equips per a tales en alçada. Grues i equips per a la tala i poda d'oliveres. La intensitat de la tala és el percentatge de matèria verda i situació de l'olivera, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes depenent de la posició relativa de l'arbre i la densitat de la massa verda de l'olivera.

 

Espècies d'olivera que podem trobar a Barcelona i l'àrea metropolitana

 

Les diferents espècies d'olivera que podem trobar al llarg de Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, espècies autòctones i introduïdes, amb diferències i característiques pròpies que continuació detallem:

 

Ullastre olivera | Olea europaea var. sylvestris


Del llatí: olea = olivo y del griego: europcjia = europea


FLORACIÓ: abril-juny
Fructificació: octubre a decembre


Viu a les màquies seques i els matolls, que en alguns llocs les han substituït, des del Cap de Creus fins al sud ia les terres de Lleida, on és força comú. Al País Valencià té una distribució àmplia llevat de les terres de l'interior ia les Balears surt a totes les illes.

L'ullastre és l'olivera silvestre, que mai arriba a l'altura de l'olivera cultivat, sinó que té més aviat una fisonomia arbustiva amb les branques anguloses, oposades, les de la part inferior amb espines. L'ullastre correspon a una varietat de la Olea europaea, la var. sylvestris, i és la planta espontània.

L'olivera Cultivada, amb un aspecte molt diferent, arriba a la categoria d'arbre amb una alçada de fins a 10 metres, té un aspecte més ordenat, les fulles més grans i no té espines. Correspon a una altra varietat (var. Europaea) i és l'arbre que proporciona l'oli d'ús corrent i les olives comestibles.

Fulles simples d'1 a 7 cm, coriàcies, amb l'anvers d'un verd grisenc, sense pèls, amb el revers blanquinós i pelut. Tenen forma lanceolada, estretes, amb el marge sencer. Es disposen sobre les branques de forma oposada amb un pecíol curt, de cosa de mig centímetre.

Flors blanques, petites, d'uns 5 mm, amb un calze reduït i la corol·la tubular oberta en 4 lòbuls, disposades en petits raïms axil·lars erectes.

El fruit és una drupa d'1 a 3,5 cm, negra quan és madura, resseca i amb molt poca carn, que pren el nom d'Oliver i no és bona per menjar.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com