• Atenció al client
  • 606 524 858

Tala d'alzina, som taladors d'alzines

Talar alzina a Barcelona Girona i Tarragona

Tala d'alzina

Tala d'alzina

Realitzem treballs de tala d'alzina, els objectius de les tales d'alzines són diversos, les principals funcions són per seguretat o amb perill de caure, per construccions de vivendes, vam realitzar tales d'alzines a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant tècniques de trepa i plataformes elevadores.

Telèfon tala d'alzines +34 645 489 061


Técnicas de tala d'alzina

 

La tècnica de tala d'alzines en realitat no difereix de les tales de seguretat en què la tala d'l'arbre es realitza tallant les branques de dalt a baix.

Les tales d'alzines les realitzem durant emergències per temporals de vent, realitzant tales en alçada per descarregar pes de branques altes, tallant primer branques gruixudes. Realitzem tala d'alzina a Barcelona província.

 

Servei 24 hores per tales de seguretat d'alzines

 

La tala d'alzina per la mort de la mateixa és un servei de 24 hores si és una tala de seguretat amb risc de caure, uns treballs d'emergència on el temps és determinant per èxit de la tala sense incidents majors; tallar de dalt a baix fent descàrregues de branques i trossos de troncs per parts. Davant d'una inclinació sobtada d'una alzina hem d'actuar en el menor temps possible.

Les tales d'alzines han de començar per netejar les branques baixes mortes i pujant fins a la la copa de l'alzina, des d'on tallarem branques i descarregant.

La tala d'una alzina exigeix ​​instruccions precises per part dels nostres talladors sobre l'elecció del angle i direcció de caiguda de les branques i troncs durant la tala d'alzina.

  

Tala de seguretat d'alzines


Les tales de seguretat d'alzines comencen per les branques inferiors, pujant fins a la copa de l'alzina, tallar branques de dal a baix, de descàrrega de les branques més gruixudes de la copa d'alzina, a través de tallar les branques més interiors. Tallada la copa de l'alzina es fa la descàrrega de trossos del tronc tallats a mesura que anem baixant.

 

Eines i instruments de tala d'arbres


Utilitzem instruments com destrals, falçs, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària forestal i equips per a tales en alçada. Grùes i equips per a la tala i poda d'alzines. La intensitat de la tala és el percentatge de matèria verda i situació de l'alzina, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes depenent de la posició relativa del arbre i la densitat de la massa verda de l'alzina.

 

Especie d'alzina que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie d'alzina que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat autòctona i introduïts, amb diferencies i característiques propies que continuació detallem:

 

Alzina: Quercus ilex subsp. ilex | Especie d'alzina 

 

Del llatí quercus = nom que es donava als roures i alzines i ilex especificament l'alzina Floració: abril – maig.

L'alzina es l'arbre dominant dels alzinars de terra baixa i s'enfila cap a la muntanya mitjana pels indrets més assolellats, gens amant del fred. Molt comú a toto el país des d'arran de mar fins a 1400 metres d'alçada.

Arbre perennifoli, corpulent, de fins a 20 metres d'alçada de capçada ampla, densai més o menys arrodonida amb l'escorça grisa o bruna clivellada amb esquerdes poc profundes.

Fulles simples de 3 a 7 centímetres, coriàcies, amb 7 - 11 parells de nervis, verdes per l'anvers i blanques pel revers per la presència d'un enfeltrat de pèls, de forma lanceolada. Les més velles , que estan situades a la part més alta de l'alzina, son de marge enter i les més joves són dentades i se situen cap a la base de l'arbre. Es disposen de forma alterna, sostingudes per un peciol de 6 a 15 mm., amb estípules peludes.

Flors masculines i femenines en un mateix arbre (monoic), les masculines grogoses en aments llargs i pènduls i les femenines solitàries envoltades d'un involucre acrescent que acabarà formant l'aglà.

 

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com