• Atenció al client
  • 606 524 858

Serveis de tala en alçada, tales de pins i palmeres

Tala de pins i palmeres, empresa de tala d'arbres

Tala de pins Barcelona, Girona i Tarragona

Realitzem treballs de tala de pins en alçada, els objectius de les tales de pins són diversos, les principals funcions son per seguretat, per arbre caigut o amb perill de caure, realitzem tales de pi en Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant técniques de trepa i grúes.

Tala de palmeres en alçada

Realitzem treballs de tala en alçada de palmeres, els objectius de les tales de palmeres son principalment funcions son per seguretat, arbre caigut o amb perill de caure, realitzem tales de palmeres en Barcelona provincia, serveis de tala de palmera mitjançant técniques de trepa o grúes.

Tala de xiprer Barcelona, Girona i Tarragona

Realitzem treballs de tala de xiprers en alçada, els objectius de les tales de xiprer són diversos, les principals funcions son per seguretat, per arbre caigut o amb perill de caure, realitzem tales de xiprer a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant técniques de trepa i grúes.

Tala d'alzina

Realitzem treballs de tala d'alzina, els objectius de les tales d'alzines són diversos, les principals funcions són per seguretat o amb perill de caure, per construccions de vivendes, vam realitzar tales d'alzines a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant tècniques de trepa i plataformes elevadores.

Tala d'olivera

Realitzem treballs de tala d'olivera, els objectius de les tales d'oliveres són diversos, les principals funcions són per fructificació de l'oliva, per seguretat i poda ornamental, vam realitzar tales d'olivera a Barcelona, Girona i Tarragona, serveis de tala d'arbres mitjançant tècniques de trepa i plataformes elevadores.

Image

PODA I TALA D'ARBRES S.L. som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Francesc Maçià 23, 1-3 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona
 
Teléfon: + 34 640 519 017
Email: [email protected]