• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda de figuera en alçada, som podadors de figueres

Podadors de figueres a Barcelona

Poda de figuera

Poda de figuera

Realitzem treballs de poda de figueres, els objectius de la poda de la figuera són principalment funcions de manteniment, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat dela fructificació i recollida, realitzem podes de manteniment de figuera.

Telèfon poda de figueres +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda de figuera

 

La tècnica de poda de figuera en realitat no difereix de les podes de formació i seguretat en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

Les podes de la figuera les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda de l'arbre de la figuera

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que una figuera resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de la figuera. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'altura total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes de figuera han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'una figuera exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de l'arbre a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels arbres de figuera


Les podes de manteniment de figueres es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes d'aclarida de la copa del arbre de l'amor, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment de la figuera


El procés d'envelliment de la figuera es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de la figuera. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de l'arbre.

 

Eines i maquinaria per la poda de figueres


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda d'arbres grans.


Intensitat de la poda de la figuera


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de la figuera i la densitat de la massa verda.

 

Especie de figuera que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie de figuera que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat autòctona amb característiques propies que continuació detallem:

 

Figuera | Ficus carica


Del Ilat ticus = figuera í carica = de Caria (des d'on arribaven a Roma les millors figues d'aquells temps).

L'arbre de la figuera es originari de l'Àsia occidental í de la regió mediterrània, cultivada des de temps immemorials, naturalitzada i potser autòctona al nostre país, viu en llocs rocosos de les contrades mediterrànies.

FLORACIÓ: febrer abril, i una segona floració a agost setembre
FRUCTIFICACIÓ: maduren a principis o a finals d'estiu, segons de quina florida provenen 

La figuera es un arbre caducifoli de fins a uns 8 metres d'alçària, amb les branques molt llargues i horitzontals que conformen una capçada molt ampla en relació amb l'alçada de l'arbre. Escorça grisa i llisa. 

Les fulles de la figuera son simples, de 10 a 20 cm de llargada, lobulades amb entrants desiguals, peludes i aspres al tacte, de color verd fosc per l'anvers i més pàl·lides pel revers, on els nervis es veuen ressortits. Se sostenen a les branques mitjançant un pecíol molt llarg i es disposen de forma esparsa.

Els arbres silvestres són monoics però les races cultivades són dioiques. Es planten els peus femenins i, de tant en tant, un de masculí que assegura la pol·linització dels peus femenins. Les flors, molt petitones i nombroses, creixen a l'interior d'un embolcall en forma d'una petita pera.

L'embolcall que porta les flors esdevé tou i dolç i pren un color violaci. El fruit de la figuera és la figa. Els diminuts granets del seu interior, que hi ha qui pren per llavors, en realitat són els fruits.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com