• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda de Desmai, som podadors d'arbres Desmai

Podadors de desmai a Barcelona

Poda d'arbre Desmai

Poda d'arbre Desmai

Realitzem treballs de poda d'arbres desmai, els objectius de la poda del desmai són principalment funcions de manteniment / aclarida, per formar la masa verda, realitzem podes de manteniment d'arbres desmai.

Telèfon poda de desmais +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda d'arbres desmai

 

La tècnica de poda del desmai en realitat no difereix de les podes de formació i manteniment en què la poda de branques es realitza tallant les branques mortes per ampliar la massa verda de l'arbre.

Les podes d'arbre desmai les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda de l'arbre desmai

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que un arbre desmai resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de l'arbre desmai. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'alçada total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes d'arbres desmai han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'un arbres desmai exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de l'arbres desmai a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels arbres desmai


Les podes de manteniment d'arbres desmai es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes de aclarida de la copa de l'arbre desmai, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment de arbres desmai


El procés d'envelliment d'un arbres desmai es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de l'arbres desmai. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de l'arbre desmai.

 

Eines i maquinaria per la poda de l'arbre desmai


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda de arbres desmai en jardins, parcs i finques.


Intensitat de la poda d'arbres desmai


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de l'arbre desmai i la densitat de la massa verda.

 

Especie d'arbre desmai que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie d'arbres desmai que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat introduida pels romans amb característiques propies que acontinuació detallem:

 

Desmai | Salix babylonica


Del llatí: salix = salze i Babylonica = de Babílània (el nom prové de la Xina) es d'origen del nord de la Xina, on és cultivat. La introducció a Catalunya del arbre desmai es a través de la ruta de la seda, als segles XVIII í XIX, va ser introduït a Europa.


Pel seu elegant aspecte amb les branques llargues i pèndules, l'arbre desmai es planta en els parcs, sovint a prop de l'aigua, de la qual és molt amant.


FLORACIÓ: març-maig
FRUCTIFICACIÓ: setembre-octubre


L'arbre desmai te un aspecte d'arbe caducifoli de fins a uns 20 metres d'alçària, amb la capçada esclarissada formada per branques pèndules que sovint arriben a tocar a terra. Les fulles del arbre desmai son simples de 8 a 15 cm de llargada, de forma lanceolada, estretes í acabades en punta, amb el marge amb un dentat fi. Es disposen a les branques de forma esparsa. 

Les flors del arbre desmai son unisexuals, reunides en inflorescències pèndules, les masculines amb estams. Les masculines les femenines en arbres diferents (dioic). Els arbres desmai que es planten als parcs solen ser sempre peus femenins.

El fruit del arbre desmai son una càpsula que dispersa les llavors acompanyades d'un plomall de pèls sedosos, endutes fàcilment pel vent.

 

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com