• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda de palmera en alçada, som podadors de palmeres

Podadors de palmeres a Barcelona

Poda de palmeres en alçada

Poda de palmeres en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada de palmeres, els objectius de les podes de la palmera són diversos, les principals funcions son per seguretat, neteja i formació de la balona de palmera, i per tractaments contra el morrut vermell.

Telèfon poda de palmeres+34 640 951 811


Tècniques de poda de palmeres

 

La tècnica de poda de palmeres es de abaix a dalt, netejant de branques seques per anant formant la balona de la palmera. en realitat no difereix de les podes de formació i fructificació en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

Les podes de palmeres les realitzem durant les aturades vegetatius de la palmera, realitzant talls arran de tronc i sense ferides. Realitzem el despuntat de les branques en vertical.

Inici i freqüència de les podes de la palmera


Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que una palmera resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de la palmera. Les podes de palmera han de començar quan el diàmetre de la palmera no és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'una palmera exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les branques a podar i les limitacions de la poda.

 

Podes de palmeres a Barcelona, poda de palmera en alçada


Poda de manteniment de palmares


Les podes de manteniment de palmeres es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes d'aclarida i formació de la balona d ela palmera, a través de la poda de branques inferiors.


Poda de rejoveniment de palmera


El procés d'envelliment d'una palmera pot caracteritzar-se entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de la palmera. Podar les branques baixes i seques per reconduir nutrients cap a la copa de la palmera.

 

Eines i instruments de poda


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la poda de palmeres en alçada.


Intensitat de la poda de la palmera


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de la palmera i la densitat de la massa verda. Entre les especies de palmeres que podem trobar a Catalunya destacarem la palmera datilera.

 

Palmera datilera | Phoenix dactylifera


Del grec: phôinix = palmera, i dáctylos: dàtil, i del llatí -fera: portadora.


La palmera datilera es originaria del Nord d'Àfrica i sud-oest asiàtic, però com que es cultiva per obtenir-ne els dàtils tan apreciats, es fa difícil determinar la seva àrea de vida realment autòctona. 

La introducció de la palmera datilera a la península Ibèrica va arribar de la mà dels àrabs i en alguns indrets s'ha naturalitzat. El palmerar d'Elx, d'una bellesa extraordinària, forma un conjunt de més de 200.000 palmeres datileres.

La palmera datilera pel seu port exòtic, com totes les palmeres, dóna un aire original en els carrers i places on es planta, únicament pel seu valor ornamental.


FLORACIÓ: abril - maig
FRUCTIFICACIÓ: els dàtils maduren entrada la tardor


La palmera datilera es un arbre perennifoli de fins a 30 metres d'alçària amb el tronc revestit de les restes persistents de les fulles caigudes que li donen consistència, ja que no creix en gruix, i una capçada falsa formada per les fulles de mida molt gran, mai per branques, perquè les palmeres no es ramifiquen.

Les fulles de la palmera son d'un verd blavís, de fins a 4 metres de llargada dividides en segments plegats al llarg. Els del capdamunt fan uns 40 cm i es fan més petits com més a prop de la base són. Els darrers estan convertits en espines molt fortes i agressives orientades cap avall, que barren el pas als animalons que pretenen arribar a la gemma apical dolça.

Les flors de la palmera datilera son unisexuals que surten en arbres diferents (dioíc), reunides en inflorescències protegides per una mena de paperina. Correntment es planten els peus femenins, que són els que donen els dàtils, i entre mig algun peu masculí que assegura la pol·linització i fecundació necessàries per a la formació del dàtil.

El fruit de la palmera datilera és el conegut dàtil comestible de 4 a 8 cm de llargada, primer d'un to ataronjat i vermell a la fi, amb un sol pinyol molt dur. 

A més a més de la palmera datilera se solen plantar als carrers algunes altres menes de palmera. Les més corrents són la palmera de Canàries (Phoenix canariensis) i les palmeres de ventall del gènere Washingtonia, entre les quals W. filifera i W. robusta són les més corrents.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com