• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda de magnolia en alçada, som podadors de magnolies

Podadors de magnolies a Barcelona

Poda de magnolia

Poda de magnolia

Realitzem Treballs de poda de Magnolia, els objectius de la poda de la magnòlia són principalment funcions ornamentals en jardins i parcs o por seguretat en el cas de perill de caure, Realitzem podes de manteniment de magnòlia en alçada.

Telèfon poda de magnolies +34 645 489 061


Tècniques i Treballs de poda de magnòlia

 

La poda de magnòlia és una poda molt suau, però no difereix de les podes de formació i seguretat en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

La poda de Magnolia les Realitzem durante els Paros vegetatius de magnòlia, realitzant talls de branques creuades, tallem arran de tronc i sense ferides, no tallant branques Massa gruixudes. Realitzem el despuntades de les branques Massa creuades.

 

Inici i freqüència de la poda de Magnolia


Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que una magnòlia resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la magnòlia. No pot deixar-se una copa menor de 1/3 de l'alçada total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes de Magnolia han de començar quan el diàmetre de l'tronc no és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida. La primera poda d'una magnòlia exigeix ​​instruccions precises per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de la magnòlia a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment de la magnòlia


Les podes de manteniment de Magnolia es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes d'aclarida de la copa d'l'arbre, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment de la magnòlia


El procés d'envelliment d'una magnòlia es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa d'l'arbre. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de la magnòlia.

 

Eines i maquinària per a la poda una magnòlia


Utilitzem instruments com destrals, falçs, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grues i equips per a la tala i poda de magnòlia en alçada.


Intensitat de la poda de Magnolia


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de la magnòlia i la densitat de la massa verda.

 

Espècie de magnòlia que podem trobar a Barcelona i l'àrea metropolitana

 

L'espècie d'olivera que podem trobar al llarg de Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, és una varietat introduïda pels romans, amb característiques pròpies que continuació detallem:

 

Magnòlia | Magnolia grandiflora


Gènere dedicat a l'botànic i metge francès Pierre Magnol, i de el llatí: grandis = gran, I flos, floreix = flor.

L'origen de la magnòlia on viu de forma natural al sud-est dels Estats Units d'Amèrica, on s'ha estès per tot arreu on el clima sigui temperat i comparable a l'de la seva àrea d'origen, i per això viu bé a la regió mediterrània .

La magnòlia va arribar a Europa a principis de segle XVIII, de caràcter, les Magnoliaceae són les plantes més primitives de les angiospermes, amb flors moltgrosses ambels ovaris lliures. El que és un caràcter ancestral no treu mèrit a la valor ornamental de les seves flors grans i d'elegant estructura.

FLORACIÓ: maig a juliol
Fructificació: setembre a novembre


La magnòlia és un arbre de fulla perenne, de bella estampa, corpulent, de fins a 25 metres d'altura, amb una copa cònica amb les branques novelles de color vermellós. Escorça llisa, gris.

Les fulles de la magnòlia són simples de 10 a 20 cm, una mica endurides, ovalades, senceres, verds i brillants per l'anvers i enrogides pel revers, disposades de forma dispersa, sostingudes per un pecíol d'uns 2 cm.

Les flors de la magnòlia són blanques, de vegades groguenques, molt grans de fins a 20 cm, d'olor agradable, que s'obren en forma de copa fins a aconseguir la seva amplada màxima.

La magnòlia a partir de nombrosos ovaris lliures es forma com una mena de Pinyeta amb molts fruits que s'obren per alliberar les llavors vermelles acompanyades d'un fil que sovint s'enreda entre el brancatge i d'aquesta manera queden penjant en el espera que un vent es les porti.

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com