• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda de Caqui, som podadors de caquis

Podadors de caquis a Barcelona

Poda de caqui

Poda de caqui

Realitzem treballs de poda de caquis, els objectius de la poda del caqui són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat del fruits o per seguretat, realitzem podes de manteniment d'arbres grans en alçada.

Telèfon poda de caquis +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda del caqui

 

La tècnica de poda del caqui en realitat no difereix de les podes de formació i seguretat en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

Les podes del caqui les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda del caqui

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que un caqui resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva del caqui. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'altura total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes del caqui han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'un caqui exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts del caqui a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels caquis


Les podes de manteniment del caqui es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes d'aclarida de la copa de per fructificació, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment del caqui


El procés d'envelliment d'un caqui es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa del caqui. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa del caqui.

 

Eines i maquinaria per la poda del caqui


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda de caquis en alçada.


Intensitat de la poda del caqui


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa del caqui i la densitat de la massa verda.

 

Especie de caqui que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie de caqui que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat introduida amb característiques propies que continuació detallem:

 

Caqui | Diospyros kaki


Del grec: dióspyros = nom d'una fruita o un arbre fruiter indeterminat, i kaki prové del nom popular japonès d'aquest arbre.

L'especie del arbre del caqui es originari de la Xina i del Japó, no va arribar a Europa fins a temps recents, probablement cap al segle XIX, pel valor dels seus fruits molt dolços i fins ï tot pel seu port, que llueix en un jardí. Es planta en indrets no gaire freds de terra baixa.


Floeació del caqui: maig - juny
Fructificació del caqui: setembre-novembre


L'aspecte del arbre del caqui es humil de fulla caduca, que pot arribar a fer, ben cuidat, uns 1 0 metres d'alçària, amb el brancam de color rogenc que configura una capçada arrodonida.

Les fulles del arbre del caqui son simples, de 8 a 18 cm de llargada, ovalades i acabades en punta, una mica peludes pel revers i amb el marge enter. Es disposen a les branques de forma esparsa sostingudes per un pecíol curt.

Les flors son unisexuals i generalment en arbres diferents (dioic), les masculines d'1 cm de diàmetre surten de 3 en 3, amb 4 o 5 sèpals i el mateix nombre de pètals i un nombre variable d'estams, uns 20, les femenines apareixen solitàries i són una mica més grosses, grogoses. 

Els fruits del caqui son una baia de 4 a 10 cm, de color carbassa viu o vermell, amb una polpa dolça.

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com