• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda d'arbre del Amor, som podadors d'abres de l'Amor

Podadors d'abres de l'Amor a Barcelona

Poda d'arbre de l'amor

Poda d'arbre de l'amor

Realitzem treballs de poda d'arbre de l'amor, els objectius de la poda d'arbre de l'amor són principalment funcions de manteniment, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la floració abundant, realitzem podes de manteniment d'arbres de l'amor.

Telèfon poda de l'arbre del amor +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda d'arbre de l'amor

 

La tècnica de poda d'arbre de l'amor en realitat no difereix de les podes de formació i seguretat en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

Les podes d'arbre de l'amor les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda de l'arbre de l'amor

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que un arbre de l'amor resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de l'arbre de l'amorr. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'altura total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes d'arbres de l'amor han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'un arbre de l'amor exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de l'arbre de l'amor a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels arbres de l'amor


Les podes de manteniment d'arbres de l'amor es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes d'aclarida de la copa del arbre de l'amor, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment d'arbres de l'amor


El procés d'envelliment d'un arbre de l'amor es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de l'arbre de l'amor. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de l'arbre.

 

Eines i maquinaria per la poda de l'arbre de l'amor


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda d'arbres de l'amor.


Intensitat de la poda d'arbre de l'amor


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de l'arbre de l'amor i la densitat de la massa verda.

 

Especie d'arbre de l'amor que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie d'arbre de l'amor que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat autòctona amb característiques propies que continuació detallem:

 

Arbre de l'amor | Cercis siliquastrum

Del grec kerkís = nom d'aquest arbre i siliquastrum derivat deI llati: siliqua = tavella d'un llegum. D'origen del Mediterrani oriental, des d'on va ser introduït a Europa fins arribar al nostre país.

Un abre que a partir del segle XIII, es troba referenciat a la majoria dels herbaris europeus dels segles XVI i XVII.

L'arbre de l'amor de caràcter mediterrani, no s'adapta al clima europeu extremat, però en indrets més semblants als del seu territori d'origen es cultiva i es planta en parcs, jardins i carrers. Durant la primavera manté les seves vistoses flors, que li donen un gran valor ornamental.

FLORACIÓ: març - maig
FRUCTIFICACIÓ: setembre - novembre


L'aspecte del arbre de l'amor es d'arbret caducifoli de 5 a 10 metres d'alçària, amb l'escorça clivellada de color bru fosc, espectacular a l'hora de la florida, on apareixen milers de flors rosades damunt les branques velles i fins i tot a l'escorça del tronc, abans que surtin les fulles noves de l'any.

Les fulles del arbre de l'amor son simples, enteres, gairebé rodones o en forma de cor, de 7 a 12 cm de llargada, disposades de forma alterna sobre les branques mitjançant un pecíol molt llarg. 

Les flors del arbre de l'amor tenen forma papilionada, d'uns 2 cm, amb la corol·la típica d'aquesta mena de flors (un pètal superior més gros que els altres, l'estendard, dos més petits en posició lateral, les ales, i els dos inferiors soldats formant una mena de barqueta, la carena). Són de color rosat amb el calze tirant a vermell i tenen 10 estams lliures.

El fruit del arbre de lámor és un llegum de 6 a 10 cm, estret í aplanat, de color bru, que es manté penjat de l'arbre durant l'hivern.

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com