• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda d'ametller, som podadors d'ametllers

Podadors d'ametllers a Barcelona

Poda d'ametller

Poda d'ametller

Realitzem treballs de poda en alçada d'ametllers, els objectius de la poda d'ametller són principalment funcions de producció de fruits, manteniment / aclarida, per formar l'ametlla de qualitat, realitzem podes de manteniment d'arbres ametllers.

Telèfon poda d'ametllers +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda d'ametller

 

La tècnica de poda del ametller en realitat no difereix de les podes de formació i fructificació en què la poda de branques es realitza tallant les branques mortes per ampliar la massa verda de l'arbre.

Les podes d'ametller les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda de l'ametller

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que un ametller resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de l'ametller. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'alçada total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes d'ametller han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'un ametller exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de l'ametller a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels ametllers


Les podes de manteniment d'ametllers es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes de fructificació de la copa de l'ametller, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment de ametllers


El procés d'envelliment d'un ametller es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de l'ametller. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de l'ametller.

 

Eines i maquinaria per la poda de l'ametller


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda de ametllers en finques.


Intensitat de la poda d'ametllers


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de l'ametllers i la densitat de la massa verda.

 

Especie d'ametller que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie d'ametller que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat introduida pels romans amb característiques propies que acontinuació detallem:

 

Ametller | Prunus dulcis


Del llati: prunus = prunera (i per extensió altres arbres semblants), i dulcis = dolç.

L'ametller es un arbre del sud - oest i el centre asiàtic, des de temps immemorials va ser introduït i cultivat a tota la regió mediterrània per aprofitar els ametllons. La floració de l'ametller es quan deixa de fer fred hivernal, sigui el mes que sigui, i dura fins a l'abril, i la fructificació es produeix a principis de tardor.

L'ametller es un arbret caducifoli de fins a 7 metres d'alçària, amb el tronc tortuós i amb la capçada arrodonida quan l'arbre ja té anys. Escorça negrosa arrugada i clivellada.

Les fulles de l'ametller son simples, lanceolades, estretes. Acabades de sortir estan plegades pel nervi principal. Marge finament dentat. Es disposen de forma esparsa a les branques amb un pecíol ben desenvolupat.

Les flors de l'ametller son blanques o rosades, d'uns 4 a 5 cm d'amplada, amb 5 sèpals, 5 pètals i nombrosos estams. Surten per parelles abans que les fulles de l'any. El fruit de l'ametlla es l'ametlló, de 4 a 6 cm, en forma d'ou, de color verd, vellutat, amb la llavor comestible a dins, tancada a l'interior d'una clofolla lignificada.
 

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com