• Atenció al client
  • 606 524 858

Poda d'albercoquer, som podadors d'albercoquers

Podadors d'albercoquers a Barcelona

Poda d'albercoquer

Poda d'albercoquer

Realitzem treballs de poda d'albercoquers, els objectius de la poda d'albercoquer són principalment funcions de producció de fruita, manteniment / aclarida, per formar el fruits de qualitat, realitzem podes de manteniment d'arbres albercoquers.

Telèfon poda d'albercoquers +34 645 489 061


Tècniques i treballs de poda d'albercoquer 

 

La tècnica de poda d'albercoquer en realitat no difereix de les podes de formació i fructificació en què la poda de branques es realitza tallant les branques cap amunt.

Les podes d'albercoquer les realitzem durant les aturades vegetatius de l'arbre, realitzant talls arran de tronc i sense ferides, va no tallant branques massa gruixudes. Realitzem el despuntat de les branques massa verticals.

Inici i freqüència de la poda de l'albercoquer

Existeixen 3 límits en la intensitat de les podes que un albercoquer resisteix sense patir danys; no es pot tallar d'un sol cop una longitud de tronc major d'un terç de la copa viva de l'albercoquer. No pot deixír-se una copa visqui menor de 1/3 de l'altura total de l'arbre i no poden tallar-se en una poda més verticals que els anys que fa que es va aplicar la poda anterior.

Les podes d'albercoquer han de començar quan el diàmetre de l'arbre és massa gran, netejar les branques baixes mortes amb podes d'aclarida.

La primera poda d'un albercoquer exigeix ​​instruccions acurades per part dels nostres podadors sobre l'elecció de les parts de l'albercoquer a podar i les limitacions de la poda.


Poda de manteniment dels albercoquers


Les podes de manteniment d'albercoquers es divideixen en dos grans grups, les podes de manteniment progressives de les seves branques inferiors i les podes de fructificació de la copa de l'albercoquer, a través de la poda de branques més interiors o ombrejades.


Poda de rejoveniment de albercoquers


El procés d'envelliment d'un albercoquer es caracteritza entre altres coses per un desequilibri entre el sistema aeri i el sistema radical pel que finalment no aconsegueix satisfer les necessitats de la copa de l'albercoquer. Podar les branques baixes i ombrívoles per reconduir nutrients cap a la copa de l'albercoquer.

 

Eines i maquinaria per la poda de l'albercoquer


Utilitzem instruments com destrals, podalls, tisores, serres i motoserres. Disposem de maquinària i equips per a desbrossar tales i podes. Grúes i equips per a la tala i poda de albercoquers en finques.


Intensitat de la poda d'albercoquers


La intensitat de la poda és el percentatge de matèria verda suprimida, encara que aquesta supressió pugui comportar efectes fisiològics diferents als esperats, depenent de la fertilitat de l'estació, l'edat, la posició relativa de l'albercoquers i la densitat de la massa verda.

  

Especie d'albercoquer que podem trobar a Barcelona i el àrea metropolitana

 

La especie d'albercoquer que podem trobar al llarg del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès i Besòs, es una varietat introduida pels romans amb característiques propies que acontinuació detallem:

 

Albercoquer | Prunus armeniaca


Del llatí: prunus = prunera (i per extensió altres arbres semblants), i del grec: Arm niaké = d'Armènia (probablement d'aquesta regió, on es va cultivar a gran escala, es va introduir al món antic). Arbre originari de la Xina i de l'Àsia central, va ser introduït a Europa en temps dels romans. 

FLORACIÓ: febrer - març
FRUCTIFICACIÓ: maig – juliol


Varietats d'albercoquers i característiques principals


En el mercat es troben diverses varietats de les quals les més corrents són la paviot, de pela de color taronja o vermella, la moniquí, amb la pela d'un groc pàl·lid, i la búlida, d'un groc intens.

Arbre caducifoli de 3 a 6 metres d'alçària, amb la capçada formada per branques ascendents o gairebé horitzontals, amb les branques joves rogenques, llises i lluents. 

Les fulles d'albercoquer son de 5 a 6 cm de llargada, en forma de cor a Ia base. Acabades de sortir estan cargolades i vermellegen pel revers. Marge amb un dentat fi. Se sostenen a les branques mitjançant un pecíol d'uns 2 a 4 cm.

Les flors d'albercoquer son blanques o una mica rosades, amb 5 sèpals, 5 pètals arrodonits i molts estams. Surten abans que les fulles i es reuneixen generalment en grupets.

L'albercoc és una fruita globulosa amb un solc longitudinal, de diferents colors segons les varietats, amb un pinyol ovoide. 

 

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com