• Atenció al client
  • 606 524 858

Serveis de poda en alçada, podes de pins i palmeres

Podadors de pins i palmeres, empresa de podes d'arbres

Empresa de poda d'arbres amb servei a Barcelona, ​​Girona i Tarragona

Serveis de poda d'arbrat en alçada, poda d'arbres fruiters, ornamentals i grans arbres, vam realitzar podes de pins, palmeres, alzines, roures, alzines sureres, avets, oms, àlbers, caquis, desmais, plataners, figueres, xiprers, etcètera. Poda d'arbres amb tècniques de trepa per a treballs forestals on no es pugui utilitzar una grua o plataforma elevadora.

Realitzem podes d'arbres fruiters com l'ametller, albercoquer, perera, pomera, presseguer, cirerer, etcètera, som podadors d'arbrat amb una gran experiència en la poda de tot tipus d'arbres grans i petits.

Podes de manteniment d'arbres i poda de seguretat

Podem dividir en 2 els tipus de podes més comuns en qualsevol espècie d'arbre, des de la poda de manteniment del pi, en la qual vam realitzar una poda d'aclarida de la copa, tallant les branques baixes i branques mortes per tal d'augmentar la captació de llum en les branques inferiors, podes de despunti de branques, podes de manteniment d'alzines, roures, alzines sureres, pins, moreres, amb l'objectiu d'alleugerir la seva massa verd o compensar inclinacions de l'arbre.

Poda de seguretat en arbres grans

Les podes de seguretat es realitzen quan l'arbre s'inclina o es trenquen branques a causa de l'acció de vent o per un temporal, la poda de seguretat pot comprendre el tall de branques trencades, tallar massa verd per tal de compensar o mitigar l'acció de vent durant els temporals o per climatologies adverses.

 

Poda de palmeres en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada de palmeres, els objectius de les podes de la palmera són diversos, les principals funcions son per seguretat, neteja i formació de la balona de palmera, i per tractaments contra el morrut vermell.

Poda de plàtaner

Realitzem treballs de poda de plataners, els objectius de la poda del plàtan són principalment funcions ornamentals en jardíns, carrers i parcs, podes per seguretat en el cas de perill de caure, realitzem podes de manteniment del plàtan en alçada.

Poda de pins en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada de pins , els objectius de la poda del pi són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la fusta del pi i facilitar la recollida de pinyes, realitzem podes de formació, per augmentar la producció de pinyes pinyoner es realitza la poda de fructificació.

Poda del om

Realitzem treballs de poda de oms, els objectius de la poda de l'om són principalment funcions ornamentals en jardíns i parcs o per seguretat en el cas de perill de caure, realitzem podes de manteniment del om en alçada.

Poda de morera

Realitzem treballs de poda de moreres, els objectius de la poda de la morera són principalment funcions ornamentals en jardíns i parcs o per seguretat en el cas de perill de caure, realitzem podes de manteniment de morera en alçada.

Poda de magnolia

Realitzem Treballs de poda de Magnolia, els objectius de la poda de la magnòlia són principalment funcions ornamentals en jardins i parcs o por seguretat en el cas de perill de caure, Realitzem podes de manteniment de magnòlia en alçada.

Poda d'olivera

Realitzem treballs de poda d'olivera, els objectius de la poda d'ullastre són principalment funcions ornamentals en jardíns i parcs o per seguretat en el cas de perill de caure, realitzem podes de manteniment d'olivera en alçada.

Poda de xiprer

Realitzem treballs de poda en alçada de xiprers, els objectius de la poda de xiprer són principalment funcions ornamentals en jardíns i parcs o per seguretat en el cas de perill de caure, realitzem podes de manteniment de xiprers en alçada.

Poda de roure en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada de roures, els objectius de la poda del roure són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la fusta del roure o per seguretat, realitzem podes de manteniment d'arbres grans en alçada.

Poda de figuera

Realitzem treballs de poda de figueres, els objectius de la poda de la figuera són principalment funcions de manteniment, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat dela fructificació i recollida, realitzem podes de manteniment de figuera.

Poda d'arbre de l'amor

Realitzem treballs de poda d'arbre de l'amor, els objectius de la poda d'arbre de l'amor són principalment funcions de manteniment, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la floració abundant, realitzem podes de manteniment d'arbres de l'amor.

Poda de caqui

Realitzem treballs de poda de caquis, els objectius de la poda del caqui són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat del fruits o per seguretat, realitzem podes de manteniment d'arbres grans en alçada.

Poda d'arbre Desmai

Realitzem treballs de poda d'arbres desmai, els objectius de la poda del desmai són principalment funcions de manteniment / aclarida, per formar la masa verda, realitzem podes de manteniment d'arbres desmai.

Poda d'ametller

Realitzem treballs de poda en alçada d'ametllers, els objectius de la poda d'ametller són principalment funcions de producció de fruits, manteniment / aclarida, per formar l'ametlla de qualitat, realitzem podes de manteniment d'arbres ametllers.

Poda d'albercoquer

Realitzem treballs de poda d'albercoquers, els objectius de la poda d'albercoquer són principalment funcions de producció de fruita, manteniment / aclarida, per formar el fruits de qualitat, realitzem podes de manteniment d'arbres albercoquers.

Poda d'àlber en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada d'àlbers, els objectius de la poda d'àlber són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la fusta d'àlber o per seguretat, realitzem podes de manteniment d'arbres grans en alçada.

Poda d'alzina en alçada

Realitzem treballs de poda en alçada d'alzines, els objectius de la poda d'alzina són principalment funcions de seguretat, aclarida, per formar el tronc i millorar la qualitat de la fusta d'alzina o per seguretat, realitzem podes de manteniment d'arbres grans en alçada.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com