Compra Llenya de Pi | Llenya a domicili Barcelona

Venda i repartiment de llenya a domicili a Barcelona i l'àrea metropolitana, empresa de repartiment de biomassa i llenyes de proximitat provinents de neteges de boscos, terrenys, pinars i finques.


Venda de llenya de Pi Blanc i Pinyer a Barcelona i la seva àrea metropolitana, llenyes de proximitat


Telèfon 640 519 017 

Comandes per telèfon o whatsapp, consulta les nostres ofertes.


Comprar llenya amb repartiment a domicili a tot Barcelona i la seva àrea metropolitana, disposem de packs de llenya de pi de diferent pes, podent comprar manats de llenya o a granel.

Repartim llenya de pi a domicili a les següents poblacions: Sant Cugat de Vallès, Vallvidrera, Molins de Rei, Sant Just Desvern, Sarrià Sant Gervasi, Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Climent, El Papiol, Cerdanyola, Valldoreix, Vallvidriera, repartiment de llenya a tota l'àrea metropolitana de Barcelona.

Biomassa a domicili amb servei de descàrrega de llenya en destí, contracti la descàrrega i col·locació de llenya al seu domicili. Oferim servei de compra de llenya amb enviament a domicili amb descàrrega a la porta, el servei de descàrrega i col·locació té un suplement en el cost.

Disposem de llenya tallada de pi blanc, negre i pinyer en diferents mides, llenya d'encesa, llenya mitjana i tronc mitjà gran.

Encarregui la llenya i pagui quan la rebi al seu domicili, el nostre equip humà de repartiment li trucará per concertar dia i hora de lliurament de si demanat de llenya de roure. El nostre servei personalitzat pot incloure la col·locació de la llenya comprada a la nostra empresa.

La llenya de Pi Blanc i Pinyer és una llenya de combustió mitja i alt poder calòric, la llenya de pi es molt emprada en calderes de llenya i llars de foc, un llenya mitja dura i de qualitat, una llenya rendible per el seu preu i la seva combustió mig-lenta.

Preus de llenya a domicili a Barcelona i àrea metropolitana

 

  1 saca BIGBAG 500 Kgs 2 BIG BAG  1000 Kgs Transport fins 2 saques Extra emmagatzematge
PREUS 65€ 120€ 25€ 30€  1/2 hora

 

 

 


Els preus de venda de la llenya de pi van desde els 65€ la saca de big bag amb 500 quilograms, i els 120€ per 2 saques amb un pes aproximat 1,1 Tn. El transport de 1 o 2 saques big bag a Barcelona i la seva área metropolitana 25€, el servei de col·locació de llenya en destí pot variar segons l'escenari, des del punt de descàrrega fins al lloc de emmagatzematge de la llenya es un servei extra, els preus poden oscil·lar entre 30€ (1/2 hora de treball extra) i els 60€ (1 hora de treball extra).

Si necessita un preu més exacte abans que enviem la càrrega de llenya, pot enviar-nos un vídeo on es vegi clarament el lloc de descàrrega, el recorregut i el punt de descàrrega / col·locació.

Demani l'enviament de llenya de Pi Blanc i Pinyer a domicili a tot Barcelona i la seva àrea metropolitana, indiqui'ns si el lloc de destinació de la càrrega de llenya és de difícil accés, transports de llenyes per urbanitzacions de difícil accés consultar.

Disposem de fusta de Pi Blanc i Pinyer per a llenya, repartim llenya de pi a tota Barcelona, ​​i si ho necessita tenim un servei de col·locació de la llenya al lloc que ens indiqui.

 

COMPRAR LLENYA AQUÍ 
Sol·licitut d'enviament de llenya a Barcelona i área metropolitana

 


Imprimeix   Correu electrònic