• Atenció al client
  • 606 524 858

Llenya a domicili | Servei de venda i repartiment de llenyes a Barcelona

Venda de llenyes Barcelona

Repartim llenya a domicili amb descárrega porta a porta a les següents poblacions: Sant Cugat de Vallès, Vallvidrera, Molins de Rei, Sant Just Desvern, Sarrià Sant Gervasi, Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Climent, El Papiol, Cerdanyola, Valldoreix, Vallvidriera, repartiment de llenya a tota l'àrea metropolitana de Barcelona.

 

 

Compra Llenya d'Olivera | Llenyes a domicili Barcelona

Venda i repartiment de llenya a domicili a Barcelona i l'àrea metropolitana, empresa de repartiment de biomassa i llenyes de proximitat provinents de neteges de boscos, terrenys, oliveres, finques, pinedes, avets i alzines.

Compra Llenya d'Alzina | Llenyes a domicili Barcelona

Venda i repartiment de llenya a domicili a Barcelona i l'àrea metropolitana, empresa de repartiment de biomassa i llenyes de proximitat provinents de neteges de boscos, terrenys, alzinars i finques.

Compra Llenya de Roure | Llenya a domicili Barcelona

Venda i repartiment de llenya a domicili a Barcelona i l'àrea metropolitana, empresa de repartiment de biomassa i llenyes de proximitat provinents de neteges de boscos, terrenys, roures i finques.

Compra Llenya de Pi | Llenya a domicili Barcelona

Venda i repartiment de llenya a domicili a Barcelona i l'àrea metropolitana, empresa de repartiment de biomassa i llenyes de proximitat provinents de neteges de boscos, terrenys, pinars i finques.

Image

Som una empresa de tala i poda d'arbres amb serveis de treballs forestals i de jardineria, a la nostra empresa realitzem podes i tales de pins / palmeres en tota la província de Barcelona, ​​Tarragona i Girona.

Treballs de poda en alçada, professionals en la tala d'arbres en alçada.

Contacte

Direcció:
Creu d'en Muntaner 38 CP 08970 
Sant Joan Despí, Barcelona

 

Teléfon: +34 645 489 061
Email: info@podadarbres.com